Over Card Supply Nederland

Card Supply NederlandCard Supply Nederland (CSN) in Zoetermeer is sinds 2000 actief op het gebied van printen, personaliseren en verzenden van ID kaarten. Zowel grote als kleine oplages kunnen worden verzorgd door CSN. Ook verleent CSN ondersteuning bij het ontwerp van de kaart. CSN produceert kaarten voor kantoren, scholen, zorginstellingen, loyaliteitsprogramma’s en lokale en nationale overheden.

Sinds 2013 is Card Supply Nederland een volledige dochter van ScreenCheck International BV; een internationale ‘ID Solution Provider’ met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie. ScreenCheck levert unieke kaart oplossingen over de gehele wereld en heeft daarvoor een netwerk van eigen vestigingen, verspreid over vier continenten.

De ruime kennis en ervaring van CSN op het gebied van printen en personalieren is ook terug te vinden in het aanbod van de webshop. De CSN webshop is volledig gericht op het gebruik van kaartprinters, ID software en toebehoren. CSN richt zich hierbij vooral op de best mogelijke oplossingen welke in de markt beschikbaar zijn.

CardSupply Nederland is dé webwinkel voor Plastic pasjes, ID-kaart Software, Kaartprinters, Printerlinten en Supplies.
Bent u op zoek naar een specifiek product, of wilt u levering op maat? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Card Supply Nederland:
CSN Card Service Nederland B.V.
Koraalrood 33
2718 SB Zoetermeer
Nederland
KvK-nummer: 27191111,
Vestigingsnr. 000018588514