Uw eigen Evenementenkaartprinter voor Evenementen
Evenementenkaart

Print uw eigen grote evenementenkaart

U organiseert evenementen, daar komt natuurlijk veel bij kijken. Een van to-do-punten die u regelt zijn de toegangskaarten van uw evenement. U kunt kiezen om dit uit te besteden en de uitnodigingen/toegangskaarten vooraf te laten drukken. Een andere optie is het zelf aanschaffen van een kaartprinter voor het maken van uw evenementenkaart.

Er zijn kaartprinters die ontworpen zijn met het oog op evenementen. Card Supply Nederland biedt de SwiftColor SCC4000D en de Zebra ZC10L aan als optie voor het printen van uw evenementenkaart. De Zebra en SwiftColor kaartprinters printen direct op extra grote plastic kaarten speciaal geschikt voor evenementen, zoals concerten of festivals.

Bespaar op uw evenementenkaart

Bespaar geld, door direct op verzoek af te drukken wat u nodig heeft. U houdt zo geen voorbedrukte kaarten als onbruikbare overgebleven kaarten over. Met een eigen printer is het niet nodig om vooraf voorgedrukte identiteitskaarten of badges te bestellen.

Laat uw evenementenkaart meer zijn dan alleen een toegangspas

Plastic passen functioneren ook lang na het evenement als aandenken, in tegenstelling tot alleen als toegangspas tijdens het evenement. Met een eigen printer kunt u, met de kaartprinter en een webcam op locatie, de toegangspas persoonlijk maken. Door de evenementenkaart te personificeren met een foto van de pashouder veranderd de kaart, naast een veiliger ID om toegang mee te krijgen tot uw event, in een aandenken met uw branding en reclame.

Betere zichtbaarheid bij gebruik van grote PVC kaartenEvenementenkaart

De extra ruimte bij grote PVC kaarten zorgen voor meer veiligheid met een duidelijker overzicht van de kaart. Ook bij het ontwerpen van een kaart design is er voldoende ruimte voor extra informatie, zoals een QR-code, reclame of sponsor logo’s.

Zelf in beheer zijn van het complete process, de kwaliteit van de kaart, waar en wanneer

Het zelf direct kunnen printen en valideren van de kaarten geeft u controle over het complete productieprocess van uw toegangspas. Het hebben van uw eigen printbenodigdheden tijdens een evenement is slim en gemakkelijk. U kunt zelf bepalen wat de kwaliteit van uw grote PVC kaart moet zijn, waar en wanneer u deze kaart wil printen, wat veel tijd kan besparen.

Heeft u meer vragen over het aanschaffen van een van onze kaartprinters neem dan contact met ons op.

Zebra ZC10LSwiftColor Printer voor grote kaarten

Share:
0

TOP

X