Zelf kaarten printen of ID kaarten uitbesteden?
Zelf kaarten printen of ID-kaarten uitbesteden

Zelf kaarten printen of ID kaarten uitbesteden?

Zelf kaarten ontwerpen en printen of de productie van ID kaarten uitbesteden? Als bedrijf of organisatie is het creëren van een veilige omgeving en een eigen identiteit voor medewerkers tegenwoordig een vereiste. Met een medewerkerspas kunnen uw medewerkers zich identificeren en toegang krijgen tot een veilige omgeving. Om een goede keuze te maken over het verkrijgen van de juiste pasjes denkt Card Supply Nederland graag met u mee.

Ons advies is afhankelijk van de grote van uw organisatie, de hoeveelheid passen die u nodig heeft, waar u de passen voor gaat gebruiken, hoe vaak u nieuwe passen nodig heeft en wat uw budget is.

Grotere organisaties of bedrijven

Voor een grote organisatie met meerdere locaties, zoals een scholengemeenschap, waarbij er ieder jaar nieuwe passen nodig zijn, is het goed om te kijken of u de passen zelf wil produceren, gedeeltelijk zelf of geheel uitbesteden. Wilt u dat uw medewerkerspas of studentenkaart multifunctioneel is, zodat deze naast identificatie ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld toegangscontrole en betaling? Dan adviseren wij u op zoek te gaan naar een kaartmanagementsysteem, zoals CardsOnline.

CardsOnline 7

Met de online applicatie CardsOnline, kunt u vanaf meerdere locaties inloggen, kaarten ontwerpen, beheren en printen. Importeer de nodige kaartgegevens automatisch uit uw bronsysteem. Koppel uw smartcard via CardsOnline aan facilitaire systemen, zoals uw betaalsysteem. Bij het uitbesteden van de kaartproductie, verleent uw een service bureau toegang aan CardsOnline via een veilige verbinding.

Uitbesteden

Besteed de productie van uw medewerkers- en studentenpassen uit, wanneer u niet het juiste personeel en materiaal heeft voor het produceren van een grote hoeveelheid passen. Voor een hoge kwaliteit pas, kunt u de gehele pas door Card Supply Nederland laten drukken.

Zelf Produceren

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de persoonsgegevens en de foto op een voorbedrukte pas te printen met uw eigen kaartprinter. Een eigen printer zorgt voor meer controle over waar en wanneer u een pas voor uw kaarthouder wilt printen. Voor het printen van een grote hoeveelheid dubbelzijdige passen, heeft u een betrouwbare kaartprinter nodig, zoals de SC7000 of de Evolis Quantum 2.

 

Kleinere organisaties of bedrijven

BadgeMaker StartOm zelf kaarten te ontwerpen en produceren is het niet nodig om een groot bedrijf te zijn met veel budget, het is ook mogelijk als kleiner bedrijf zelf ID-kaarten, visitekaartjes, toegangspassen, uitnodigingen, cadeaukaarten of foodsigns te maken. Maak gebruik van onze kaartontwerp & print software BadgeMaker en een kleinere kaartprinter te gebruiken met uw desktop computer.

Zelf Produceren

Voor bijvoorbeeld 200 enkelzijdige pasjes voor identificatie kies je voor BadgeMaker Start en een efficiente enkelzijdige kaartprinter. Het is ook mogelijk om met BadgeMaker multifunctionele toegangspassen te maken, kies dan voor BadgeMaker Pro en een kaartprinter met codeer mogelijkheden.

Uitbesteden

Wanneer u eenmalig een wat kleinere oplage pasjes nodig heeft is het ook mogelijk dit uit te besteden bij Card Supply Nederland, door de passen door ons te laten printen met onze retransfer printer. Neem contact op voor meer informatie en prijsopgaves.

 

Share:
0

TOP

X